تعمیر سقف شیروانی

تعمیر سقف شیروانی


تعمیرات سقف شیروانی

سقف شیروانی در بسیاری از مناطق که میزان بارندگی آن‎ها بالا است و آب و هوای مرطوب دارند. مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع سقف‌ها نسبت به دیگر انواع سقف‌‌ها بهترین عایق حرارت و انرژی هستند. سقف شیروانی نوعی از سقف است که دارای شیب می‌باشد و مزایای بسیاری دارد. اما در کنار مزایای بسیارگاهی دچار آسیب می‌شود. و نیاز به تعمیر دارد. اگر می‌خواهید اطلاعاتی درباره تعمیر سقف شیروانی کسب کنید. تا پایان با ما همراه باشید.

چه زمانی نیاز به تعمیر سقف شیروانی است؟

مصالح مصرفی در سقف شیروانی مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند که اگر این مصالح باکیفیت نباشند. و به درستی استفاده نشوند یا در شرایط محیطی صحیح نصب نشوند. سقف شیروانی این قابلیت را ندارد که از ساختمان حفاظت کند. و ساختمان را از هر گزندی در امان نگه دارند. متریال‌های مورد استفاده در سقف شیروانی می‌توانند محافظت ساختمان را به خوبی انجام دهند .که این امر یک فاکتور مهم برای مالک ساختمان و مهندساناست. تعمیر سقف شیروانی باید با تغییرات فصلی مطابقت داشته باشد. زیرا مشکلات سقف با توجه به شرایط آب و هوایی متفاوت است. به همین دلیل تعمیر و مرمت سقف هم اهمیت زیادی برخورداراست.
با ایجاد فصل زمستان سقف ساختمان ممکن است .به دلایل مختلفی مانند تجمع برف روی بام، نشت رطوبت در اطراف ناودان‌ها، صدمه به عایق و امکان مسدود شدن دریچه‌های اتاق زیر شیروانی باعث آسیب شود. که در این صورت باید اقدام به تعمیر سقف کنید. در صورتی که در این زمینه تخصص ندارید بهتر است خدمات تعمیر سقف، عایق‌بندی و تهویه سقف را به افرادی که در این زمینه تجربه و تخصص دارند بسپارید.

 برای اطلاع از تعمیر سقف شیروانی باید چه بخش‌هایی را بررسی کنیم؟

برای بررسی تعمیر سقف شیروانی اولین قدم، تمیز کردن سقف است. زیرا باعث می‌شود قسمتی که نیاز به تعمیر دارد را بهتر مشاهده کنید. برگ‌ها، ضایعات و سایر اجزای احتمالی را بشویید. آبروها، حفره‌های فرعی و فاضلاب‌ها را بررسی کنید. سایر بخش‌هایی که باید بررسی شود به شرح زیر است:

ترمیم نشت:

اتاق زیر شیروانی، دودکش، منافذ و قسمت زیرین پشت بام خود را باید به دقت بررسی کنید تا هرگونه نشتی را مشاهده کنید. معمولا لکه‌های کبود ناشی ازمشکل رطوبت است که باید بررسی شود.
ایمنی ناودان‎ها: ناودان‎ها را باید بررسی کنید تا اطمینان داشته باشید که به صورت صحیح نصب شده باشند و هیچ گونه سوراخی نداشته باشند. زیرا این سوراخ‌ها باعث آسیب به شیروانی می‎شود.

درزگیری:

دریچه‌ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که درزگیرها سالم هستند و در جای خود قرار گرفته‎اند. در هنگام بررسی نواحی اطراف منافذ باید دقت کنید تا از بروز هرگونه خرابی جلوگیری کنید.

میخ‌های شکسته:

میخ‌های سقفی به دلایل مختلفی مانند استفاده از میخ‌های کوتاه، گیر کردن بین درزها، کوبیدن میخ به طور نامناسب، قدیمی بودن لایه زیرین سقف یا نامناسب بودن کف‌سازی سقف برای نگه داشتن میخ‌ها مناسب نباشند. برای تعمیر سقف شیروانی شما باید میخ‌هایی که آسیب دیده‌اند تعویض کنید و میخ جدید را چند سانتی‌متر بالاتر از محل قدیمی بکوبید.
پوشاندن اطراف دودکش: برای پوشاندن اطراف دودکش باید دقت داشته باشید که به قسمت‌های قدیمی آسیب نزنید. برای جلوگیری از هرگونه آسیب ناشی از رطوبت بهتر است از درزگیرهای جدید استفاده کنید.

جایگزینی شینگل:

تعویض شینگل به‌عنوان بخش مهم تعمیر سقف شیروانی می‌باشد. شما باید هر قطعه شکسته یا از بین رفته را تعویض کنید؛ همچنین در صورت وجود سوراخ‌های کوچک و ترک‌های ریز باید آن‌ها را تعمیر کنید.
در صورتی که با هر یک از مشکلاتی که در بالا بیان کردیم روبرو شدید، باید اقدام به تعمیر سقف کنید. پیشنهاد می‌کنیم اگر شما در این زمینه تخصص ندارید انجام این کار را به افراد باتجربه بسپارید تا در سریع‌ترین زمان مشکل را رفع کنند.

سخن پایانی

سقف شیروانی از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته است. و طرفداران بسیاری دارد. این سقف‌ها دارای مدل ها مختلفی است. اما گاهی ممکن است دچار آسیب شود و نیاز به تعمیر داشته باشد. نم زدن و لکه شدن سقف از جمله مشکلاتی هستند که باید در سریع‌ترین زمان رفع شوند. زیرا ممکن است باعث ایجاد مشکل جدی شود. و آسیب‌های بیشتری رخ دهد. در صورتی که سقف شیروانی شما دچار مشکلاتی مانند نشتی سقف شده باشد. شما باید در سریعترین زمان اقدام به تعمیر سقف شیروانی کنید تا باعث آسیب‌های بیشتر نشود.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *